Friday, April 27, 2012

kawad kaki PPI (we are happy family) :D



wehee ..akhirnya ...selamat sejahtera ,,salam satu malaysia ...disini saye ingin mengumumkan bahawa..erkhhh ?k lupa kejap ... ewm rindu dekat kita tak ?rindu ?hehe kite pung ...haa dah nmpak ken tajuk yg ingin dibahaskan ?? *cehh ^.^ ... oke kite pernah ckp yg kite masuk kawad kaki ken ..pasukan kawad kaki kita dpt naib johan tau ,,bersyukur sgt2 :))alhamdulilah.. kawad kaki PPI tau ...ulang suara PPI ...yg pink2 tuh ...one more thing ,kita dpt gelaran JAMBU lagi tau ...alahaii ~,~ . oke lah kita straight to the point jea lah ken ...
actually ,kita sebenarnyea masuk kawad niyh terpaksa tau ...tpi redha kan jea sebab nak try berkawad niyh ..jujur dulu kita tak tau berkawad  *tutup muka >_< ..hehe .  kita bersyukur sesangat kena pakse masuk kawad tau ...thanks utk seorang akak form4 tuh ,, lupa nama nyea ,sorry akak ...sbb tarik kite masuk kawad :)) ... ewm oke kite teruskan lagii ...perjalanan cerita belum habis lagi niyh >_< ...releks2 .sbenarnyea nak buar entry pasal kawad niyh dah lama ,tapi cuma mase yg tak mengizinkan ...sekolah weyh ,,sekolah ...sekarang niyh dah tak ade aktiviti ape2 lagi dekat sekolah ,so boleh fokus utk belajar ....hehe .*k stop membebel .tngn dah penat ... nak tunjuk gmbar niyhh ..kejap ea ..

ni lah family ppi ...gambar ni diambil sewaktu selesai pertandingan kawad kaki sekolah ...semua nya penat2 +muka mcm2 kaler ade ... btw it is awesome! ^_^




haa ,dah tengok kan family ppi ..hapy ken kami ...hehe ...lagi2 rindu nak dengar KAK AJIM ketawa ,,,suka2 ..oke sekarang let me show ketua platun kita ...jap ea ..tunggu ..nah tengok niyhh . :)




yg baju ppi tuh lah ketua platun ppi :) kak ummu ,dia comel !yg sebelah dia ,kak yan besties forever kak ummu :)

ewm ,disini kita nak ambil kesempatan ,,nak mintak maaf dgn kak ummu ,sbb mana tau kalau2 kiteorang ade buat kak ummu sakit hati dgn perangai kami semua yg agak childish masa latihan kawad ...*lap airmata :'( . btw kiteorang semua tak kesah dgn denda2 yg dikenakan ..mcm bumping ,ketuk ketampi ...itulah benda yg paling merindukan bila dah habis kawad cenggini ...one more ,rindu nak dengar kak ummu memarah ...rasa mcm dengar my mum yg membebel jea dekat rumah ..hehe *just gurau kak ummu ... for me kak ummu ketua platun yg paling terbaik tau ...dia sopan santun jea macam kita hehe *perasan jap :) ... harap next year kak ummu still ketua platun ppi ... then ,tak lupa jugak nak ucapkan tahniah utk kak ummu sbb dpt gelaran as KETUA PLATUN PEREMPUAN TERBAIK ...mungkin itu adalah ganjaran buat kak ummu ken ,,sbb dia dah berusaha utk dpt yg terbaik demi PPI ... *tisu ade ?? :'( ..
seterusnyea *wah panjang betul ken entry mak kali niyh ??hehe btw this is for PPI tau ...jgn jeles ...hehe .. kita nak berterimakasih jugak kepada akak2 SENIOR yg bersabar ajar kita dripada awal latihan yg pertama kali kita lalui yg agak2 blur + give up sbb bila tengok org lain buat boleh ,but bila kita buat dah jadi lain dah ...tpi dri situh kita try utk cuba semampu-mampu yg boleh ... dgn support yg kak ummu bagi ,leya dpt bertahan sehinggalah habis kawad ....itulah yg amat dihargai sekali ... mungkin kalau tak ade semua itu ,,awal2 lagi kott dah tarik diri ... thanks kak ummu for everything :) ...leya appreciate it ^_^ ....




cerita pasal family ppi ken ,kiteorang memang happy2 ...lagi bila ade kak abil + kak ajim sbb diorang kalau melawak mesti nak putus urat geli perut dengar hehe ...tiba2 rindu nak dengar mereka ketawa :'( ...hehe ...yg lain2 pung sama ...hehe suka2 ... btw PPI keluarga kedua utk leya ..diorang terbaikk ...menyesal last year tak join kawad kaki ...hehe

~the end~



# urat jari nak tercabut .sorry .. hehe ^_^ .. PPI always in my heart ever and forever ... ~yeah ...bye !






sudah baca cerita mengarut kita niyh ^_^ best ta? , apelagi tekan lah button like tuh :D