Monday, October 3, 2011

manuSIa yanG taK FAhaM BAhaSA ...

ishh geram pulak aku tngok mamat ni....
dh lah aku ta knl die tu sape...
tibe2 chat ngan aku ckp 
diolag antara aku ngan mamat yg ta dkenali
dia : hai boleh berkenalan???
aku : kenal jek lah ... tapi jgn lebih2..
n mcm2 lagi lah die tnye aku ...  n then
dia : awak nk mntak no tepon...
aku : ta boleh private ...
dia : ala bg la awk..t snang saya nk msj awk..
aku : mntak maaf lah sgt2 ... sorry to say
dia : leh la awk...
n mcm2 lagi lah die tlis ... meluat aku ...
aku : awk ni orng ke orang II ... ta pham2 sye ckp???
dia : boleh lah awak ...
aku : ok2 baiklah...
dia : thankx ye ....
aku : 019-9988776 awk cube lah dial or send msj confirm ta dpt .... hahax
sampai skrang die ta lagi chat ngan aku....wakakaka
sorry lah ye...KAU DEGIL SNGADD  :P

LOL : leya alia xoxo :P
       
sudah baca cerita mengarut kita niyh ^_^ best ta? , apelagi tekan lah button like tuh :D

No comments:

Post a Comment